HAR DU ET ØNSKE OM AT BYGGE NYT?

Går I med drømme om nybyggeri? Så står vi klar til at hjælpe. At bygge sit eget hus kræver store overvejelser, og det er vigtigt, I vælger en totalentreprenør, der forstår at vægte kvalitet og holdbare løsninger.

Hos Allingåbro Total Byg har vi stor erfaring med nybyggeri af alle former for parcelhuse og udfører totalentreprise med garanti for god kvalitet. Kombineret med vores store alsidighed, fleksibilitet og nysgerrighed efter at gå nye veje og finde nye løsninger, har vi det, der skal til, for at sikre et godt resultat. Hver gang.

Fra start til slut

Vi udfører både nybyggeri af typehuse og arkitekttegnede huse, gennem vores samarbejde med en kyndig og erfaring tegnestue. Vi står til rådighed i alle byggeriets faser herunder tegning, rådgivning, projektering, myndighedsspørgsmål og tilladelser m.m. Vi tager udgangspunkt i jeres ønsker, behov og økonomi, så I får lige præcis den bolig, I drømmer om.

Vi ved, at byggeri handler om tillid. Derfor lægger vi vægt på kvalitetsarbejde og god kommunikation gennem hele byggeprocessen. Vi er med fra start til slut, lige fra den første skitse til arbejdet er udført til jeres tilfredsstillelse.

Skal vi hjælpe jer?

Vi varetager gerne totalentreprisen af jeres nye drømmebolig. Du kan være sikker på et flot stykke kvalitetsarbejde, da vi stiller samme høje krav til vores samarbejdspartnere, som vi gør til os selv – derved kan vi garantere en nybygning af parcelhus i topkvalitet.

Som medlem af Dansk Byggeri betyder det, at I er dækket af Byg Garantiordningen, som er jeres garanti for veludført arbejde.

Vi har allerede hjulpet mange familier med at realiserer deres boligdrømme i Randers og Allingåbro, så kontakt os på tlf.: 40 57 52 23 (Ole) eller 27 12 58 78 (Tommy) hvis I vil vide mere om, hvordan vi kan udføre jeres boligdrømme.