DØRE OG VINDUER AF HØJ KVALITET

Hos Allingåbro Total Byg har vi som tømrer mange års erfaring med udskiftning og renovering af vinduer og døre uanset hustypen på din ejendom.

Vi står klar med professionel vejledning og faglige kompetencer i topklasse, så du får den bedste løsning, når du ønsker nye døre og vinduer.

Vi klarer det hele

Ved udskiftning af døre og vinduer tilbyder vi levering og udskiftning med nye elementer fra Danmarks førerende fabrikanter. I samråd med dig vælger vi de nye vinduer og døre, der passer til dine ønsker og behov. Vi vejleder dig til det rigtige valg, hvad enten du ønsker en special løsning, specifikt udseende eller energimærkning.

Ønsker du en renovering, kan vi bl.a. udskifte termoruder, glaslister, tætningslister samt beslag. Er de gamle vinduer partielt nedbrudt tilbyder ydermere at udskifte det ramte træ.

Hvorfor skifte til nye døre og vinduer?

Vinduer og døre betyder meget for husets energiforbrug, og kan påvirke både miljø og din egen økonomi negativt, hvis de ikke er tætte. Hvis dine ældre vinduer og døre ikke er isoleret tæt rundt om vindues- og dørkarmen, risikerer du store varmetab.

Med nye vinduer og døre er du sikker på, at din energioptimering er i top. Vi kommer gerne ud og besigtiger opgaven, inden vi giver dig et uforpligtende tilbud. Samtidig rådgiver vi dig omkring materialer og farve, inden vi starter udskiftningen.

Kontakt os

Vores beliggenhed i Allingåbro gør, at vi har mange kunder i og omkring Randers. Du er velkommen til at kontakte os på tlf.: 40 57 52 23 (Ole) eller 27 12 58 78 (Tommy), hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med nye vinduer og døre.