Allingåbro Total Byg blev etableret i 1986 af Ole Taasti og har siden sat sit præg på det meste af Djursland samt Århus, Randers og Ebeltoft området med byggeri af høj kvalitet.

Byggeopgaverne spænder vidt. Fra nybyggeri af parcelhuse, alment boligbyggeri og institutioner til ombygnings- og renoveringsopgaver.

Allingåbro Total byg står gerne inde for det gode håndværk, når det gælder vores underleverandører, som næsten alle er mangeårige samarbejdspartnere. Som en ekstra service for vores kunder og for hurtigt og fleksibelt at kunne klare små reparationer og hasteopgaver har vi fast en reparationsbil.

Uanset opgavens karakter står Allingåbro Total byg inde for byggeri af høj kvalitet leveret til den aftalte pris og på det aftalte tidspunkt.

1. Januar 2008, indledte Tømrermester Ole Taasti et samarbejde med Tommy Kempel Pedersen, idet han overdrog en del af virksomheden til Tommy.

Lærlingende hos Allingåbro Total Byg A/S er en vital del af vores sjak og udvikling, da det er vigtigt at få tilført nyt blod til virksomheden og føre de stolte håndværkstraditioner videre.

Vi er mange til at løfte opgaven, så der er altid en specialist, der sikrer, at arbejdet bliver udført med god forstand og stor erfaring i ryggen. Tøv ikke, men kontakt os allerede i dag på tlf.: 40 57 52 23 (Ole) eller 27 12 58 78 (Tommy) og få et uforpligtigende tilbud.

Med venlig hilsen

Tommy Pedersen og Ole Taasti

Tømrermester